Over AB Tuinstijl

✔️ Vakmanschap

✔️ Kennis van zaken

✔️ Nazorg

Over mij: De Tuinman met een groen Hart

Van kinds af aan raakte ik gefascineerd door de wereld van tuinieren. Tuinieren is niet alleen mijn werk, het is mijn passie en mijn tweede natuur. Je zou kunnen zeggen dat ik geboren ben met groene vingers. In 2008 kreeg ik de kans om een bestaand hoveniersbedrijf over te nemen, en dat was het begin van een geweldig avontuur.

Een decennium van groei en groen

Sinds dat jaar is er veel gebeurd. Mijn kleine hoveniersbedrijf is uitgegroeid tot een hechte familie van 15 getalenteerde teamleden, en we hebben zelfs een tuincentrum toegevoegd aan ons groene repertoire. Samen hebben we tuinen gemaakt, hersteld en vernieuwd, en we zijn vastberaden om nog veel meer groene dromen waar te maken.

Niet gewoon advies, maar echte resultaten

We begrijpen dat klanten tegenwoordig meer willen dan alleen advies; ze willen resultaten die hun verwachtingen overtreffen. Daarom blijven we onszelf uitdagen en streven we naar tuinen die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. We houden altijd een oogje in het zeil voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën in de tuinwereld, zodat we u het beste kunnen bieden.

Mijn andere passie: zingen

Buiten mijn werk in de tuin heb ik nog een andere passie: zingen. Het is mijn manier om even helemaal los te laten na een lange werkdag. Zingen is niet alleen plezierig, het is ook een uitdaging die ik met open armen omarm. Het vergt net zoveel inspanning als een dag hard werken, maar de beloning is onbetaalbaar. Het geeft me een gevoel van vrijheid en vreugde dat ik nergens anders vind.

Mijn diepe liefde voor de natuur en mijn streven naar uitmuntendheid in alles wat ik doe, hebben me in staat gesteld om vele tuinen te transformeren en mensen te helpen hun buitenruimte te koesteren. Ik hoop dat mijn verhaal u inspireert om de schoonheid van de natuur te omarmen en uw eigen groene dromen na te streven. Bij AB Tuinstijl zijn we er trots op dat we de natuur naar uw deur kunnen brengen en uw buitenruimte kunnen omtoveren tot een plek van vreugde en ontspanning. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw tuindromen waar te maken.

 

Wil jij ook een groene tuin?

Marsdiep 16
8321 MC Urk

+31651172343

info@abtuinstijl.nl

Maandag t/m vrijdag 7.30 tot 17.00