Tuinaanleg

✔️ Vakmanschap

✔️ Kennis van zaken

✔️ Nazorg

Tuinaanleg door AB Tuinstijl

 Biedt een meerwaarde voor uzelf, voor uw tuin en voor uw huis. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over tuinaanleg. Denkt u na over de aanleg van een nieuwe tuin? Lees dan vooral verder voor informatie over ons bedrijf en onze werkwijzen als het gaat om tuinaanleg.

Vakmanschap

Een goede tuinaanleg begint bij een goed ontwerp, maar daarna komt het neer op de mensen die de tuinaanleg voor u in orde maken. U zoekt dus iemand die verstand heeft van de aanleg van uw tuin. Iemand die precies weet wat hij doet, die u bijstaat met waardevolle adviezen. Onze mensen zijn opgeleid, sociaal en oprecht en wij zullen uw tuin tot in de puntjes verzorgen.

 

Kennis van zaken

In de tuin komen planten die we bij het tuinontwerp zorgvuldig hebben uitgekozen. Wij weten precies waar de planten moeten staan: waar de zon opkomt en weer ondergaat. Hoeveel schaduw ze moeten hebben, welke verschillende bloeitijden er bestaan. Die planten vormen de tuin en daarom zorgen wij ervoor dat niet alleen het ontwerp van uw tuin in één keer klopt, maar ook de aanleg. We doen het in één keer goed. Het resultaat: een ideale tuin die minstens aan uw verwachtingen voldoet!

Planning
Wij hechten veel waarde aan een goede planning en afstemming. Zodra u ons laat weten dat u het tuinontwerp goedkeurt, stellen we graag een planning op en zijn we bijna altijd binnen drie weken aan het werk. Onze vakmensen beginnen het werk. Het is eigenlijk heel eenvoudig, want we geven onze medewerkers slechts één opdracht: zorg voor een tevreden klant die kan genieten van de aangelegde tuin!

Nazorg
Als de tuinaanleg voltooid is staat u er niet ineens alleen voor. We hebben zoveel vertrouwen en passie voor ons werk dat we u de garantie durven te geven dat de beplanting het goed doet. Slaat de groei niet aan, dan zullen wij de planten vervangen.

Prijs
We vinden het erg belangrijk dat de beplanting en het ontwerp aansluiten en minsten aan uw wensen voldoen. Daarom houden we altijd rekening met uw budget en geven we vooraf een duidelijke offerte. Wij vinden een eerlijke en open relatie belangrijk: we geven u een offerte op maat en zijn er zeker van dat het altijd een succes wordt.

Wil jij ook een groene tuin?

Marsdiep 16
8321 MC Urk

+31651172343

info@abtuinstijl.nl

Maandag t/m vrijdag 7.30 tot 17.00